URGENT

La Fundació del Molí participa al Fòrum de la Xarxa de Joves per la Convivència a l’Alt Maresme

Compartiu aquesta història

¡Pineda de Mar acollirà demà divendres la segona edició d’aquest fòrum  juvenil, que tanca un projecte en el qual han participat instituts i escoles de secundària de Calella, Pineda i Tordera.

En aquest projecte també hi participa la Fundació El Molí d’en Puigvert de Palafolls que treballa, entre d’altres línies, per la inserció laboral de les persones amb malaltia mental.

Durant els mesos de novembre i desembre, diversos grups de joves han creat accions que ara es posaran en comú en aquest fòrum. Es tracta d’accions diverses inclouen un muntatge musical, vídeo, flashmob i actuacions de rap i de dansa, entre d’altres.

En total uns 250 alumnes, professors i regidors dels municipis participants, assistiran a l’acte de divendres a Pineda.

L’objectiu és promocionar la convivència intercultural al territori, per combatre la xenofòbia, mitjançant la creació d’espais de trobada basats en el respecte, el coneixement mutu i el diàleg intercultural.

Ara com ara la població d’origen estranger a la nostra zona representa un 14% dels habitants i inclou realitats molt diverses, ja que coincideixen persones provinents de diversos països i cultures.

El 2n Fòrum de la Xarxa de Joves per la Convivència a l’Alt Maresme se celebrarà demà a partir de quarts de 10 del matí i fins la 1  al Centre Cultural i Recreatiu  de Pineda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics