URGENT

Esquerra critica la gestió de La Nau d’Entitats

Compartiu aquesta història

Des de fa prop de 2 anys, algunes de les entitats locals tenen la seva seu en una nau industrial a peu de carretera, al Polígon de Can Baltasar, prop de la benzinera.

Aquesta Nau és de lloguer i l’import és sufragat per una empresa local a mode de donació. Una col·laboració, que en principi havia de durar 2 anys, que són a punt d’esgotar-se.

La Nau d'Entitats de PLF
La Nau d’Entitats de PLF

A través d’un  comunicat al seu web, Esquerra de PLF critica que el consistori encara no sap si el conveni s’allargarà o no en el temps. Els republicans denuncien que a la Nau d’Entitats s’han fet inversions tant de manteniment com per millores en el seu interior. Uns diners que es podrien perdre si no es renova aquesta col·laboració amb l’empresa local.

En l’últim ple municipal els republicans van preguntar  pel futur d’aquesta infraestructura. El govern va afirmar que encara no es sap si el conveni tindrà continuïtat.

Tant si continua com si no, ERC critica la decisió de posar en marxa La Nau. Asseguren que els diners invertits en aquest espai, uns 5000€ mensuals, es podrien destinar a un espai propi del consistori on allotjar les entitats de forma definitiva i no en una nau llogada.

Temen que si el conveni no es renova, sigui l’Ajuntament qui faci front als 5000€ mensuals de lloguer per La Nau.

Els republicans creuen que la Nau mai ha estat la solució per les entitats locals i volen un  espai cèntric, digne i definitiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics