Blanes enceta els actes de la Setmana per la Pau

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Enguany aquesta celebració inclourà cinc activitats centrals amb l’objectiu de promoure la cultura de la pau a través de campanyes de sensibilització social amb accions i propostes d’educació.

Les activitats de la Setmana per la Pau 2016 es van encetar la setmana passada, amb la inauguració d’una exposició que s’allotja a la Sala Maria Luisa García-Tornel, al centre de la població. Sota el títol genèric La Cooperació a Blanes, la mostra recull a través de fotografies, informació escrita, cartells i vídeos els projectes de Cooperació i Solidaritat que s’han finançat des de la ciutat a través de ONG locals i catalanes amb càrrec al pressupostos municipals del 2015.

També es farà una xerrada que formarà part d’una intensa jornada prevista per  tarda i el vespre del divendres 29 a la Biblioteca Comarcal. Sota el títol “120 Dies a Cor Obert”, la xerrada gira a l’entorn de la recent experiència viscuda per un cooperant blanenc que ha treballat activament en la crisis dels refugiats sirians.

Es tracta de Jaume Torrado, president de la ONG local Acció Social i Solidària El Bon Samarità, qui aquests darrers mesos ha estat col·laborant en diverses tasques als camps de refugiats de Croàcia i Grècia.

Una altra activitat destacada serà la Lectura del Manifest per la Pau dijous a dos quarts de set del vespre, just abans del ple municipal. L’acte es farà al Passeig de Dintre.

També es farà una activitat infantil. Es tracta d’una sessió de L’Hora del Conte: La revolta de les lletres, a càrrec de Santi Rovira, que s’oferirà a la Biblioteca Comarcal a partir de les sis de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics