PLF té una dotzena d’habitatges ocupats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Policia Local de PLF té identificats una 12a d’habitatges que es troben actualment ocupats il.legalment. Es tracta de cases i pisos repartits per tot el nostre municipi i no només a les urbanitzacions, com podria semblar.

De fet, fonts policials han apuntat a aquesta emissora que s’han identificat habitatges amb ocupes a Ciutat Jardí, St Lluis i també al centre del nostre municipi.

Les mateixes fonts identifiquen dues tipologies d’ocupes. Aquells que van de casa en casa sistemàticament, ocupant-les sense que rere d’això hi hagi, obligatòriament, una necessitat econòmica o social. L’altra tipologia serien famílies que, per problemes econòmics, es veuen empesos i obligats a entrar en habitatges buits per viure-hi.

Quan els propietaris dels immobles, habitualment els bancs,  es queixen, la Policia Local els identifica per tal d’iniciar, si s’escau, el procés de desnonament.

Tot i això, el cos local de seguretat assegura que no hi ha moltes queixes veïnals arran de les ocupacions, ja que algunes famílies ocupants passen del tot desapercebudes fins i tot pels seus veïns.

Un altra circumstància que a vegades porta implícita l’ocupació habitatges, és la connexió il·legal dels serveis bàsics com aigua o llum, i que persegueix les mateixes  companyies subministradores.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics