URGENT

PLF té una dotzena d’habitatges ocupats

Compartiu aquesta història

La Policia Local de PLF té identificats una 12a d’habitatges que es troben actualment ocupats il.legalment. Es tracta de cases i pisos repartits per tot el nostre municipi i no només a les urbanitzacions, com podria semblar.

De fet, fonts policials han apuntat a aquesta emissora que s’han identificat habitatges amb ocupes a Ciutat Jardí, St Lluis i també al centre del nostre municipi.

Les mateixes fonts identifiquen dues tipologies d’ocupes. Aquells que van de casa en casa sistemàticament, ocupant-les sense que rere d’això hi hagi, obligatòriament, una necessitat econòmica o social. L’altra tipologia serien famílies que, per problemes econòmics, es veuen empesos i obligats a entrar en habitatges buits per viure-hi.

Quan els propietaris dels immobles, habitualment els bancs,  es queixen, la Policia Local els identifica per tal d’iniciar, si s’escau, el procés de desnonament.

Tot i això, el cos local de seguretat assegura que no hi ha moltes queixes veïnals arran de les ocupacions, ja que algunes famílies ocupants passen del tot desapercebudes fins i tot pels seus veïns.

Un altra circumstància que a vegades porta implícita l’ocupació habitatges, és la connexió il·legal dels serveis bàsics com aigua o llum, i que persegueix les mateixes  companyies subministradores.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics