Teatre de la Costa Brava Sud comença l’any amb una actuació de “varietés”

Teatre de Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El teatre encetarà aquest cap de setmana la nova temporada del 2016 amb la primera de les funcions incloses a la programació professional. El teló s’aixecarà al Teatre de Blanes dissabte vinent a les 9 de la nit amb un espectacle al més pur estil de les funcions de “varietés” tant popular a mitjans del segle passat.

El trio Divinas protagonitza Paradís, un espectacle teatral que parla de tota una generació a través de les cançons que els permetien escoltar en moments de poca llibertat d’expressió i de gran repressió social, sexual i femenina.  Així s’escoltarà des de “La bien pagá” fins a la catalana “Remena nena”, passant per altres temes recuperats de l’oblit.

Teatre de Blanes
Teatre de Blanes

Divinas actuen acompanyades per un clarinetista i un pianista i vesteixen les cançons amb coreografies i textos teatrals.

L’espectacle Paradís s’oferirà al Teatre de Blanes dissabte i les entrades, al preu de 18 €, ja es poden comprar de manera anticipada online al web de Teatre Costa Brava Sud i presencialment a la taquilla  dues hores abans que comenci la funció.

L’endemà hi ha sessió infantil de Rialles també al teatre Blanes, mentre que Berto Romero, un dels plats forts de la temporada, arribarà el dia 12 de febrer a Lloret. L’endemà, el dia 13, el televisiu Fermí Fernández protagonitzarà l’obra Sommelier.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics