URGENT

Una 10a de carrosses i comparses ja s’han inscrit a la rua de carnestoltes de PLF

Compartiu aquesta història

Aquest era el nombre màxim de participants amb dret a ajuda econòmica que havien previst l’Ajuntament i la Comissió de Reis i Carnestoltes, que són les entitats organitzadores.

Fa només 10 dies que s’obria el termini d’inscripció que ja s’ha tancat aquesta setmana, un cop superat el nombre màxim de grups participants a la rua.

Els grups que s’han apuntat venen bàsicament de PLF, però també de Malgrat, Tordera i Sta. Susanna.

Carnaval a PLF del 2014. Youtube
Carnaval a PLF del 2014. Youtube

Això no vol dir que no puguin participar altres carrosses i comparses, però aquestes ja no podran optar a les ajudes de 150€ que dóna el consistori pels grups participants. Aquestes carrosses i comparses poden tramitar la seva inscripció fins el proper 5 de febrer.

La Rua de PLF es farà, com és habitual, una setmana després que a la resta de municipis propers. Serà el dissabte dia 13 i recorrerà els carrers principals del centre de PLF, passant per av Costa Brava, Riera de la Burgada i Major, fins arribar a la Pl del Fòrum Palatiolo. Dins el teatre es farà el lliurament de premis i el ball de carnestoltes.

Les carrosses i les comparses que vulguin participar a la rua de carnestoltes de PLF tenen llibertat per triar el motiu de les seves disfresses i l’ambientació, però sí es demana, sobretot a les que opten a ajuda econòmica, que tinguin un mínim de dignitat i de treball. D’aquesta manera per tal d’incentivar una rua vistosa i de qualitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics