Diumenge es fa el 3r Cros de Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Ajuntament, amb la col•laboració de Gesport, la Federació Catalana d’Atletisme, el Consell Esportiu del Maresme i la Diputació de Barcelona, ha organitza per diumenge el 3r Cros de Palafolls puntuable pel circuit Maresmenc de Cros.

En total hi haurà 14 categories de corredors que aniran sortint des de les 10 del matí i fins la 1 del migdia amb diferents traçats i horaris. Segons cada categoria, hi haurà diferents traçats i distàncies que van des dels 540m i els prop de 5 quilòmetres.

El Cros de PLF pot ser decisiu per alguns atletes locals, del club d’atletisme de PLF, ja que la prova de diumenge és de les últimes del calendari comarcal i els punts poden acabar de decidir algunes categories. Ho explica Jordi Fitó, responsable del club d’atletisme.

circuitss s

Per participar en el Cros de Palafolls caldrà disposar de la llicència escolar o estar federat, ja que la prova palafollenca és part del circuit comarcal . També es pot fer de manera independent i lliure. Sigui com sigui caldrà formalitzar la inscripció. Qui no ho hagi fet de forma anticipada ho pot fer el mateix diumenge una hora abans de l’inici de cada cursa.

L’organització espera força participació. D’entrada pel bon temps previst, però també perquè falten pocs dies pel Campionat de Catalunya i molts corredors estan ultimant la seva preparació i podrien aprofitar la prova de PLF com a entrenament.

-*

La cursa, que es farà com en les edicions anteriors al Parc Fluvial de la Tordera, oferirà trofeus als tres primers classificats de cada categoria i medalla a tots els participants.

A la plana web de l’Ajuntament podeu consultar el traçat, el reglament i les bases per participar en el cros de diumenge.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics