L’amateur guanya i es posa a 7 punts del líder

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La sortida a la ciutat Esportiva de Blanes va acabar amb una nova victòria del primer equip del PLF que es va imposar per 0 a 2 al Blanes. Loren va signar els dos gols, al minut 21 i 46, i continua com a màxim realitzador de l’equip de Pai Matas, amb 9 dianes en aquest campionat.

La victòria fa que el PLF continuï, una jornada més, a la 2a plaça del campionat, i a més retallant distàncies amb el líder, el Llagostera, que ha empatat aquesta jornada. Ara els de la Selva són a 7 punts. La jornada ha estat rodona pels locals, ka que també obren distàncies amb el 3r classificat, el Cornellà de Terri que ha perdut aquesta jornada, pel que ja està a 6 punts.

La propera jornada el PLF rebrà a casa al cuer, el Besalú.

El Juvenil s’ha imposat al municipal de PLF a l’Hostalric per 4 a 1, amb gols d’Ayoub, Sergi i dos gols de penal de Marc i Miquel. A falta de 10 minuts pel final, l’Hostalric retallava distàncies amb el gol de l’honor.

L’equip es manté com a 5è classificat  i la propera jornada  visitaran el camp del Cuatro Vientos de Blanes, que són els 9s classificats.

Per últim ens fixem amb el resultat del cadet qie aquesta setmana s’ha imposat a l’Arbucienca per 0 a 2. Amb un primer gol en pròpia porta dels de la Selva i el segon de Noel al minut 77.

El cadet és 4t amb 32 punts i aquest dissabte rebrà al municipal de PLF al Breda, que és 5è, a 3 punts del PLF. Una victòria del cadet local obriria distància a la taula.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics