URGENT

Lladres especialitzats en cotxes concrets de gamma alta actuen a Malgrat i Blanes

Compartiu aquesta història
BMW_X3_M-Sportpaket_(F25)_–
Un BMW X3 com els substrets

Dos cotxes de la mateixa marca i el mateix model, BMW X3,  robats en poca estona de diferència al carrer, un a Malgrat de Mar i l’altre a Blanes. Podria ser coincidència, però la policia treballa amb la hipòtesi que darrere d’aquests dos robatoris hi podria haver un grup organitzat que busca aquests tipus de cotxes d’alta gamma.

Els dos robatoris es van perpetrar dimarts passat i tots dos cotxes estaven aparcats al carrer i ben tancats amb la clau. El primer, de color gris, va desaparèixer del camí del Pla de Malgrat i l’amo va denunciar el robatori a la una de la tarda. A quarts de set del vespre, l’amo d’un altre BMW X3, de color negre, va denunciar que l’hi havien robat quan el tenia ben aparcat al carrer Barcelona de Blanes. Els Mossos van passar les matrícules dels cotxes robats a totes les comissaries i a les diferents policies per si es detectaven els vehicles i ara estan investigant per comprovar si es tracta d’una banda que selecciona determinats tipus de vehicles i si va ser casualitat que s’emportessin dos cotxes iguals en qüestió d’hores.

Es dóna la circumstància que al desembre la policia local de Platja d’Aro, gràcies a les càmeres del carrer, va atrapar tres lladres que havien robat com a mínim quatre vehicles Range Rover Evoque (que tenen un valor que supera els 60.000 euros) a Palamós, Platja d’Aro i Blanes. Els lladres dels Range Rover, igual que els que han robat els BMW, els robaven quan estaven aparcats al carrer. Solien actuar entre les vuit i les deu del vespre i triaven vehicles de persones que anaven a passar el cap de setmana i aparcaven al carrer.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics