URGENT

Ricard Fernández i Marina Adalid guanyen el 3r Cros de Palafolls

Compartiu aquesta història

Diumenge es va disputar al Parc Fluvial de la Tordera la 3a edició del Cros de PLF, amb una important presència de corredors a les 14 categories participants.

Els tres primers classificats en categoria Open Masculí van ser Ricard Fernandez, del club Leietània, David Rovira, del    C.N.Mataró i Manuel Garcia,  també del Leietània.

En categoria femenina, Marina Adalid, dels Fondistes de Vilassar de Dalt es va imposar  per davant de Laura Muntaner del Team Calella. El tercer calaix del podi va ser per la palafollenca Vanessa Mateos.

Amb aquests resultats Mateos torna a puntuar pel que puja posicions a la general de l’open femení del campionat del Maresme de cros, que lidera la guanyadora de la cursa a PLF, Marina Adalid. La prova de PLF era la 6a puntuable per aquest campionat que es decidirà el Diumenge, 21 de febrer amb el 23è Cros de Ciutat de Calella, que tancarà el Circuit Maresmenc de Cros.

 


Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics