URGENT

Els Mossos investiguen 2 robatoris aquest gener a PLF

Compartiu aquesta història

La Policia catalana  ha confirmat a RP que està investigant dos robatoris al nostre municipi. Tots dos es van produir en pocs dies de diferència a les acaballes del mes.

El primer va ser la tarda del diumenge 24 de gener en un habitatge del camí de Can Baltasar. Els lladres van accedir-hi pel patí interior i es van endur bàsicament joies.

El segon va ser dijous passat, a quarts de 7 de la tarda quan van entrar a robar en una casa situada en ple casc antic de PLF, al camí de Can Pol.

Els lladres havien aprofitat l’absència de la propietària per entrar a la casa per la porta del darrera, que van acabar  esbotzant , i un cop dins i amb rapidesa van buscar diners i joies.

Una veïna va veure com 3 individus sortien de la casa amb actitud suspitosa.

La Policia sospita que els lladres tenien estudiada la rutina de la propietària i l’estaven vigilant per saber el millor moment per entrar i regirar la casa a la recerca del seu objectiu; diners en metàl·lic i joies, que suposen un botí ràpid.

La Policia científica dels Mossos ja ha pres les empremtes dactilars de les estances on han estat els lladres i continua la investigació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics