URGENT

Persecució pels boscos de PLF a tres lladres que havien robat un bossa de mà

Compartiu aquesta història

Va ser ahir a la tarda, pels volts de ¾ de 5 de la tarda, quan una jova de la nostra vila acabava de treure diners d’un caixer automàtic de l’Av Pau Casals.

Tres joves, probablement menors d’edat, estaven pendents de l’operació i aprofitant la situació van fer una estrebada de la bossa de mà, un cop la noia hi havia guardat el moneder, i van fugir corrents avinguda a munt.

En aquell moment algunes persones van començar una persecució a peu per aquesta cèntrica via de PLF. Els joves, a gran velocitat, van dirigir-se cap a l’Institut de PLF, moment en el que es va sumar a la persecució 2 cotxes i una moto de la Policia Local de PLF.

Els lladres s’anaven amagant i continuaven la fugida a través dels boscos de la nostra vila, mentre la policia els seguia trepitjant-los els talons.

Tal era la pressió que els lladres van abandonar la bossa de mà, i amb ella el seu botí.

Finalment, amb la caiguda del sol, i per la rapidesa i mobilitat dels lladres entre els boscos, es va donar per finalitzada la persecució, prop de Mas Reixach.

La Policia local va retornar la bossa a la seva propietària, que va comprovar que no li havien sostret res, gràcies a la persecució.

Per la seva banda, el cos local de seguretat agraeix la col·laboració ciutadana que ha permès als agents saber en tot moment on eren els lladres, ja que alguns veïns han anat seguint als joves, fins que la Policia s’ha fet càrrec de la persecució.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics