URGENT

Blanes gaudeix de la rua de Carnestoltes i Lloret l’ha de suspendre per pluja

Compartiu aquesta història

Els ruixats del matí d’ahir van aigualir les ganes dels lloretencs de gaudir de la segona rua de Carnaval de la localitat que s’havia de fer a les dotze del migdia.

La primera rua es va fer dissabte a les quatre de la tarda, amb 22 colles, dividides amb 13 carrosses i nou comparses. Segons el consistori hi van prendre part uns 1700 participants.

Aitor Roger. Carnaval de Blanes
Aitor Roger. Carnaval de Blanes

Des del consistori han explicat que la rua no es repetirà, sinó que simplement s’ha anul.lat. Destaquen que  el jurat ja va poder decidir les colles guanyadores durant la rua de dissabte. La desfilada d’ahir estava pensada per als infants i les famílies.

La pluja va desaparèixer a partir de les 3 de la tarda i el sol va permetre realitzar la rua, per exemple de Blanes, que estava prevista per les 5.

Pels carrers del centre de Blanes han desfilat prop d’un miler de participants repartits en 20 carrosses i 14 comparses, un nombre lleugerament inferior respecte l’any passat, quan van haver 19 carrosses i 19 comparses.

Les colles participants  provenien del mateix Blanes, però també de Lloret, Tossa, Pineda, Maçanet, Riells i Viabrea i Tordera.

A la rua s’han vist Aus del Paradís, Espanta-ocells, una al·legoria dels Focs d’Artifici, els protagonistes cinematogràfics de Toy Story, o ingredients del món del circ, entre d’altres.

El Torn de PLF serà dissabte que ve, pels carrers del centre de la nostra vila.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics