Can Batlle amplia el seu horari a 3 tardes a la setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons informa l’Ajuntament de PLF, a partir d’aquest mes de febrer, el local jove de Can Batlle compta amb un nou horari de tardes. Amb el nou horari s’amplia l’accés a l’equipament les tardes de dilluns, dimecres i divendres de 16.30 a 20.30 h.

En aquest horari es podrà accedir als dos espais de Can Batlle. El primer, la masia, on hi ha la sala d’internet i per a fer deures, amb una sala de reunions. L’altra part de l’equipament, de dues plantes i dedicades a l’oci juvenil, també estarà oberta per jugar al billar o a jocs de taula. A la planta baixa hi ha espais d’esbarjo amb futbolins, taula de ping-pong i dos bucs d’assaig, els quals el poden utilitzar els grups de música juvenils del nostre municipi prèvia reserva.

A la masia de Can Batlle, a més, també s’hi fa ioga i musicoteràpia els dijous al vespre. Per aquesta activitat no cal inscripció prèvia i és oberta a totes les edats.

La Masia de Can Batlle, al barri de Sta Maria, és la seu dels serveis destinats als joves del nostre municipi, on a abanda d’un espai propi per a sociabilitzar-se també hi poden trobar informació entorn a ensenyament o sortides professionals, així com altres aspectes, com ara colònies, o estades a l’estranger.

Ara com ara s’està ultimant l’ampliació de l’espai, que s’ha aconseguit rehabilitant part de la masia. En aquest nou espai, que ara s’està condicionant, hi haurà diferents sales de reunions i també acollirà les activitats de l’esplai El Pas.

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics