URGENT

Es constitueix el Comissionat de Mobilitat per reclamar millores al Maresme

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts  s’ha constituït el Comissionat de Mobilitat, un òrgan intern del CCM que compta amb presència de totes les forces polítiques comarcals i també de la societat civil representada a través de la Plataforma Preservem el Maresme.

Aquest comissionat ha de servir per reclamar millores en la mobilitat a la nostra comarca, no només de noves infrastructures, sinó també de les ja existents, com ara l’autopista o les vies ferroviàries.

En la primera reunió s’ha tornat a constatar la necessitat d’assolir acords consensuats que permetin al Maresme defensar amb força els interessos del territori.

També s’ha fet un repàs de les actuacions fetes l’anterior mandat i s’ha acordat reclamar al Departament de Territori i Sostenibilitat una diagnosi completa del Pla de Mobilitat del Maresme, un compromís adquirit per la Generalitat l’any passat. També es demanarà al govern català la convocatòria de la Mesa de Mobilitat, en la que està representada l’administració catalana, l’Autoritat del Transport Metropolità  i del CC del Maresme.

El president del Consell, Miquel Àngel Martínez, ha manifestat que les convocatòries electorals de l’any passat, les negociacions posteriors  i el retard en la constitució del Govern han impedit avançar més ràpid en les converses amb la Generalitat i que ara ja és el moment de reprendre el treball conjunt

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics