URGENT

El col.legi de Metges certifica el web pediàtric nascut al CAP de PLF

Compartiu aquesta història

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona ha atorgat la certificació i el segell de qualitat de Web Mèdica Acredita a la pàgina web ‘Cuidant Infants’ impulsada des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. A partir d’ara, a la pàgina web s’hi trobarà el segell de l’acreditació i el portal, nascut com a experiència pionera al CAP de PLF,  passarà a formar part del repositori de webs acreditades.

Aquest web posa a l’abast de tothom informació pediàtrica fiable i contrastada, ja sigui per a les famílies interessades o per a professionals del sector.

A ‘Cuidant Infants’ l’equip de Pediatria de la CSMS ha creat diversos llocs d’interès. Un d’ells és el de normes i consells de salut, en el que s’hi pot trobar normes d’alimentació per a les diferents edats, normes de prevenció d’accidents, informació sobre vacunes, etc. Un altre apartat és el de les patologies més prevalents, on s’explica què cal fer en casos de diarrea, tos, bronquitis, febre, i d’altres dolències habituals.

Marta Azuarà, infermera de pediatria del CAP de PLF i membre de l’equip fundador del web, explica que és un honor rebre aquesta acreditació per part del col.legi de metges.

El web també permet a les famílies interactuar amb els professionals mèdics de la corporació i poc a poc està sent base informativa de molts pares que hi accedeixen assiduament per resoldre dubtes.

Tanmateix, des de la pàgina web es pot accedir al programa “La visita comença a casa”, que és un projecte de col·laboració entre les famílies i els professionals per preparar de forma més personalitzada les visites de control,  en el que les famílies contesten, abans de la visita, un qüestionari que troben a la web amb preguntes sobre alimentació, hàbits, pel que un cop s’arriba al metge, el facultatiu ja té molta informació.

Després de la visita, les famílies poden trobar a la web tots els consells que s’han comentat a la consulta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics