URGENT

Detenen 3 joves que intentaven robar en un supermercat de PLF

Compartiu aquesta història

Va ser divendres al vespre, quan des d’un supermercat local es va donar l’alerta a la policia que uns joves estaven intentar robar dins l’establiment. Els havien detectat a través de les càmeres de seguretat del local.

Agents de la policia local es van personar a l’establiment on van poder capturar un dels 3 lladres. Els altres dos van aconseguir fugir, però van ser capturats després pels propis agents de  la Policia Local.

Segons fonts policials els detinguts són 3 joves, tots ells menors d’edat i de nacionalitat estrangera que actuaven no noés a PLF, sinó que també se’ls havia detectat en altres poblacions properes com Blanes o Tordera.

Les càmeres de seguretat del supermercat ja els havien detectat en altres ocasions a PLF. De fet dijous havien visitat el supermercat, probablement per estudiar els productes a sostreure i analitzar les mesures de seguretat de l’establiment.

Un cop detinguts, es van posar a disposició del Mossos d’Esquadra, qui s’encarrega ara  de les investigacions.

Una de les coses que caldrà determinar és si aquests joves detinguts estan rere els robatoris que està vivint el nostre municipi en les últimes setmanes a establiments comercials i  habitatges.

Precisament, els Mossos descarten parlar d’onada de robatoris al nostre municipi davant d’aquest repunt del nombre de delictes al nostre poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics