Concurs per triar el “graffiti” que es  pintarà a les escoles del municipi

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament de PLF organitza un nou concurs pels joves. Es tracta d’un concurs artístic que busca un  grafit per representar-los a les parets de les escoles de PLF.

Les propostes de pintures es poden presentar fins el dia 1 d’abril a les 7 de la tarda i l’organització no exigeix cap temàtica concreta.

Al concurs s’hi poden presentar joves d’entre 12 a 30 anys, i entre totes les propostes presentades un jurat triarà la guanyadora que a banda de poder plasmar la seva proposta a les parets de les escoles locals, també guanyarà un sopar en una coneguda pizzeria de PLF. El premi també inclou tot el material necessari per traslladar l’obra als murs dels centres escolars del nostre municipi.

Així la proposta guanyadora acabarà pintada en un mur exterior de l’escola de Mas Prats i una altra obra del mateix artista a l’entrada de l’escola de Les Ferreries.

La regidora d’ensenyament i joventut, Rosa Maria Garcia, explica que es vol embellir aquestes parets i evitar que s’embrutin amb pintades poc artístiques.

Els esbossos de grafits s’han de presentar en un DinA3 al local jove de Can Batlle, a Sta Maria, qualsevol tarda de dilluns, dimecres i divendres o eb horari de matí els dimarts. El lliurament de les propostes es pot fer arribar a través del correu electrònic plf.joventut @ palafolls.cat.

En qualsevol cas cal que a la proposta hi consti el nom, cognom, edat, telèfon de contacte i adreça electrònica.

Un cop tancat el període de presentació el jurat farà la tria i uns dies després s’anunciarà el graffiti guanyador, i es procedirà a transportar la proposta guanyadora als murs de les escoles del nostre municipi. Un centres que en els últims mesos s’han engalanat amb altres pintures i  murals, relatius a contes infantils, com és el cas de Mas Prats i fetes per la brigada municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics