L’amateur es consolida com a segon després de guanyar al Roses

Foto del partit contra el Roses. Albert Amaya
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Al minut 7 Albert obria el marcador a favor del PLF. El Roses va aconseguir empatar a la represa, però Yerlín primer i David després van acabar de segellar l’1 a 3 final, que dóna 3 punts més al PLF que es manté ferm a la 2a plaça del campionat. Una posició que li dóna dret a promocionar per pujar de categoria. Una gesta que semblava impossible a principis de temporada, bàsicament perquè l’equip s’estrena enguany a la 2a catalana, compartint categoria amb equips semiprofessionals. Els resultats acompanyen i l’afició ja comença a somiar amb un nou ascens de categoria.

Foto del partit  contra el Roses. Albert Amaya
Foto del partit contra el Roses. Albert Amaya

De moment el proper partit serà al camp del PLF, contra el  St Gregori, que és el penúltim a la taula.

Ara com ara el PLF és 2n a 7 punts del líder, el Llagostera i 8 punts sobre el tercer classificat el Banyoles, que ha empatat aquesta jornada.

El cadet també ha sumat 3 punts aquesta jornada després de guanyar a domicili al Maçanet per 1 a 2, amb gols de Noel i d’Aperador. L’equip encadena la 3a victòria consecutiva, i es manté a la 4a plaça de la classificació a 9 punts del líder. La propera jornada serà per jugar contra el Riudarenes que és el 9à classificat.

L’infantil va aconseguir esgarrapar un empat a 2 contra la Vidrerenca. Els de la Selva estan més ben classificats que els palafollencs, i els locals van plantejar un bon partit i la Vidrerenca sempre va anar a remolc en el marcador. Jordi va marcar el primer del PLF i després de l’empat dels de la Selva, Marcos va marcar el segon del PLF. Ara com ara els de casa són 7s, a la part mitjana de la taula, en zona tranquil·la i la setmana que ve jugaran contra el Cuatro Vientos de Blanes, penúltim amb 4 punts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics