La consulta sobre la prolongació de l’autopista a Blanes es farà el 17 d’abril

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui mateix l’Ajuntament de Blanes preveu iniciar el procés participatiu sobre el perllongament de la C-32 amb la posada  en marxa d’un web on es trobarà tota la documentació sobre el projecte i tots els passos que es faran en aquest procés participatiu que acabarà el 17 d’abril amb una consulta.

També està previst que s’imprimeixin fulletons informatius i que hi hagi agents que informin a peu de carrer per atendre els dubtes dels ciutadans.
Un cop feta la consulta, es presentarà la memòria del procés. L’equip de govern assegura que “sigui quin sigui el resultat de la consulta, es comprometen a valorar-ho en un ple on es decidiran les mesures a adoptar”, tot i que eviten parlar d’acatar la decisió de la consulta.

En aquest portal web hi haurà tota la informació del procés participatiu i la documentació del projecte de perllongació. Entre els temes recollits, hi ha l’explicació de com participar en el procés, el calendari previst, la normativa de participació, els llocs on físicament es podrà consultar la documentació si no es té accés a internet, i les preguntes més freqüents respecte el projecte que es portarà a votació a mitjans d’abril.

Finalment, també hi ha penjades les alternatives a la perllongació de la C-32 que reclamen des de la Plataforma Aturem la C-32. Es tracta del desdoblament de la carretera d’accés a la Costa Brava, la GI-682; la Ronda de Circumval·lació Nord de Blanes des de Valldolig; el Desdoblament de Lloret a Vidreres per la C-63; el Carril-Bus entre Blanes i Lloret i el projecte de xarxa ferroviària entre aquests dos mateixos municipis.

A la consulta hi podran participar els ciutadans majors de 16 anys responent si està a favor o en contra del projecte de perllongació de la C-32 amb dues úniques opcions de resposta, Sí o No. Falta definir com es desenvoluparà la consulta, prevista el 17 d’abril. Entre els temes que cal acotar hi ha el nombre de punts de votació i quin sistema es farà servir per comprovar que el votant està inscrit al padró municipal.

Planol de l'actuació prevista, la descartada fins a Tossa o la ja executada fins a Blanes.
Planol de l’actuació prevista, la descartada fins a Tossa o la ja executada fins a Blanes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics