Ajuntament i veïns acorden ampliar l’horari d’obertura de la Figuerassa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fa unes setmanes el consistori va decidir tancar el recinte esportiu de la Figuerassa i establir un horari de matí i de tarda d’obertura de la instal.lació. La mesura volia evitar la degradació de l’espai arran que molts veïns aprofitaven el camp de futbol i la pista d’atletisme per passejar els seus animals de companyia abandonant-hi els seus excrements.

La mesura, però, no va agradar a alguns veïns que es van queixar a l’Associació de Veïns del Barri de St Lluís, que ahir es va reunir amb l’Ajuntament per intentar acordar algunes mesures.

Zona esportiva de la Figuerassa
Zona esportiva de la Figuerassa

D’entrada la regidoria d’esports i la de salut comunitària van explicar que els motius pels quals es va tancar el recinte fa unes setmanes. Tot i entendre els motius, l’entitat veïnal, va demanar una  ampliació  de l’horari d’obertura de la Figuerassa, més enllà de les 7 hores diàries previstes inicialment.

Margarita Fernández, presidenta de l’Associació de Veïns de St Lluís, explica que cal un horari fix per tal que els veïns s’acostumin a utilitzar les instal·lacions dintre de l’horari establert i complint les normes de civisme.

L’Ajuntament per la seva banda va accedir a ampliar els horaris d’obertura, que passen a ser de 10 del matí a 10 o 10.30 del vespre. Una altra de les demandes escoltades pel consistori és l’obertura durant el cap de setmana.

La idea inicial de l’Ajuntament era deixar el recinte tancat i sense vigilància els diumenges, però la presència regular d’un grup d’amics que juga a futbol a la Figuerassa els caps de setmana, ha fet replantejar aquesta mesura. Ho explica la regidora d’esports, Montserrat Rovira.

Ara l’Ajuntament instal·larà dos cartells informatius a l’entrada de la Figuerassa. Un serà amb l’horari d’obertura de la instal·lació i un altre alertant de la prohibició expressa de la presència d’animals dins el recinte. Hi haurà sanció pels qui incompleixin les dues limitacions.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics