URGENT

Inditex ofereix una 20a de llocs de treball a les plantes de Tordera i PLF

Compartiu aquesta història

La multinacional gallega, que agrupa les marques de moda Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Bershka, Stradivarius, Lefties, Tempe i Uterqüe, té obertes 112 ofertes de feina a tot Espanya. Entre aquestes, 20 corresponen a llocs de treballs que s’ofereixen a les plantes que la companyia té a Tordera i Palafolls. Per optar als llocs de treball oferts, cal entrar a la pàgina de recerca de feina del grup tèxtil, que trobareu a la nostra plana web, i clicar sobre l’oferta desitjada. En cas que sigui la primera vegada que s’accedeix en aquest portal, Inditex demanarà introduir el currículum del sol.licitant.ofertes

Inditex va registrar un benefici net de 2.020 milions d’euros durant els nou primers mesos del seu exercici fiscal de l’any passat, fet que suposa un augment del 20% respecte al mateix període de l’exercici anterior. Les vendes del grup es van situar en 14.750.000 d’euros , amb un creixement del 16%. Tots els treballadors de botigues, fabricació, logística, cadenes i filials de tot el món amb més de dos anys d’antiguitat es beneficiaran d’un pla de participació en el creixement dels beneficis de l’empresa per 2015-2016. Entre tots ells, el grup repartirà el 10% de l’increment del benefici net respecte a l’any anterior.

A PLF el grup té la planta logística de Bershka, que ara s’ampliarà amb un nou magatzem de roba de 30m d’alçada, augmentant el nombre de peces que es distribuiran des del nostre poble. A Tordera, a banda de les plantes logístiques d’algunes marques, Inditex també hi te la base central de Massimo Dutti.

Ràdio Tordera

 

Consulteu les OFERTES DE FEINA AQUÍ

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics