URGENT

120 esportistes participaran a Malgrat dels campionats de tennis i hoquei dels Special Olympic Catalunya

Compartiu aquesta història

Serà aquest diumenge quan el municipi veí acollirà el 22è Campionat de Catalunya d’hoquei interior i l’11è Campionat de tennis Catalunya.

Les competicions són organitzades per Special Olympics Catalunya i ACELL, amb el suport de l’Ajuntament de Malgrat.

A la competició d’hoquei interior, que es farà al Poliesportiu Municipal de Malgrat, hi participaran 61 esportistes de diferents parts de Catalunya. Hi seran presents els equips vinguts de  Barcelona, Cerdanyola del Vallès, de les Masies de Voltregà i l’equip d’El Vilar de Malgrat de Mar que actuarà com amfitrió.

L’hoquei interior és l’única disciplina esportiva totalment adaptada, ja que es practica sense patins i amb un stick de fusta acabat amb un tac de resina i un disc d’espart, en forma de dònut, recobert de pell que ajuda a lliscar fàcilment per la pista.

Els partits duren 27 minuts, repartits en tres parts de 9 minuts cadascuna que, a la vegada, es divideixen en tres parts més de tres minuts.

Pel que fa al Campionat de Tennis, enguany hi participaran 48 tennistes amb discapacitat intel·lectual que competiran en el Club de Tennis Malgrat. En aquest cas hi seran 11 centres i clubs vinguts d’arreu de Catalunya.

Aquests dos esports són els que Special Olympics Catalunya i la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual promouen durant tot l’any a través de competicions i trofeus regulars, ja que l’esport és entès com una eina d’inclusió social i de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics