URGENT

Blanes demanarà al Parlament que investigui Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Compartiu aquesta història

Volen que es creï una comissió per investigar la gestió d’aquesta entitat, que és la que gestiona els Hospitals de Calella i Blanes i els CAP de salut de la zona.

Així es va aprovar ahir per unanimitat en el ple del consistori, arran d’una moció presentada per ICV-EUiA i Batega per Blanes en la que també es demanava, en última instància, el cessament de la gerent d’aquesta entitat, Núria Constans, a qui acusen de «mala gestió» i «falta de transparència». La moció també demana que es facin públics els sous i les condicions dels contractes dels seus alts càrrecs, entre altres peticions.

Batega per Blanes recorda que l’Hospital Comarcal de la ciutat està finançat amb fons públics i, per tant, s’hauria de saber si hi ha mala gestió d’aquests diners. Per això volen saber si els sous dels màxims dirigents de l’entitat estan en consonància amb les retallades als serveis sanitaris.

També es va aprovar demanar que es facin públics els contractes d’explotació externa i que s’aclareixi on es destinen els diners que paguen els estrangers que són atesos al centre quan son de vacances entre nosaltres.

Per la seva part, el primer tinent d’alcalde, Joaquim Torrecillas (CDC), va concretar que la reunió amb el conseller de Salut, Toni Comín, està prevista pel pròxim 14 de març.

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics