La Policia de Malgrat contacta amb la gent gran del municipi per comprovar que estan bé

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ja sigui a través d’una trucada telefònica o d’una visita presencial, els agents de la policia local de Mlagrat s’han posat en contacte amb les prop  de 700 persones grans del municipi que viuen soles.

Ho fan regularment cada any amb la intenció de comprovar que aquestes persones, totes elles majors de 75 anys, tenen cobertes les seves necessitats bàsiques.

Gràcies a aquests contactes els agents poden saber si aquestes persones estan ben ateses o requereixen alguna atenció extraordinària.

De fet, entre totes les trucades i visites fetes, s’han derivat 8 casos als Serveis Socials de l’Ajuntament. Segons la Policia Local, aquests casos que ara seran avaluats per les treballadores socials són perquè volen demanar el servei de teleassistència o perquè ja l’han demanat i encara no han obtingut resposta.

De tota manera destaquen que cap d’aquests casos respon a una situació de gravetat.

Aquesta campanya es fa cada any a l’hivern, abans que comenci el fred, i serveix per saber si aquestes persones no demanden cap ajuda i tenen cobertes les seves necessitats bàsiques, incloses les necessitats energètiques.

Segons el consistori es tracta d’una de les tasques de proximitat del cos local de seguretat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics