URGENT

Bermán defensa el llegat moral, social i econòmic del franquisme

Compartiu aquesta història

El líder del PP de PLF ha sortit en defensa d’una regidora popular d’Alacant que assegurava a través del seu perfil del Facebook que amb Franco es vivia de meravella.

Seguint aquesta línia, el regidor popular de PLF assegura que “ al costat de l’Espanya actual, la de Franco era l’Arcàdia feliç”, al·ludint a la ciutat de l’Antiga Grècia on regnava la felicitat.

El regidor diu que actualment criticar a Franco és un dogma i que es criminalitza a tot aquell que defensa el règim franquista, mentre que no es fa el mateix amb qui defensa el règim de Veneçuela.

Bermán enumera alguns dels beneficis que va tenir, segons ell, la dictadura del general Franco, com ara la introducció de la Seguretat Social, una escassa pressió fiscal, la promoció d’universitats populars, la introducció del salari mínim interprofessional o la lluita contra l’analfabetisme.

En una entrevista al portal conservador Alerta Digital, Bermán explica alguns records de la seva infantessa durant el règim, que qualifica de “felicíssima”. Diu que els últims anys del franquisme  van coincidir els anys més feliços de la seva vida.

El regidor, que va fa uns mesos va demanar una regeneració al seu partit, lamenta que el PP no hagi difós els valors i els grans èxits  socials, morals i econòmics de la dictadura franquista.

En les últimes setmanes, Bermán és un habitual d’aquest portal conservador, on ha demanat que es deixi de construir mesquites, que es tanquin algunes facultats espanyoles per adoctrinar, que es derogui la llei contra la violència de gènere, entre d’altres.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics