URGENT

L’Amateur retalla distàncies amb el líder

Compartiu aquesta història

El Llagostera no va poder passar de l’empat aquesta setmana, mentre que el PLF no va fallar i va aconseguir sumar els tres punts al municipal i contra el St Gregori. Va ser al minut 63, quan Loren va poder marcar l’únic gol del partit, que va donar la victòria al PLF, la 4a de consecutiva.  Una victòria que ajuda a retallar la distància entre el líder, el Llagostera i l’amateur local a 5 punts, mentre es manté el coixí de 8 punts amb el 3r classificat, el Banyoles.

Un pas més que afermen la plaça de promoció de categoria de l’equip, que aquest proper cap de setmana jugarà contra el Can Gibert, que és el 12è classificat.

El juvenil es va refiar massa de la seva superioritat amb el Malgrat, i els veïns van aconseguir derrotar-lo per 3 a 0. El PLF ´çes 5e a la taula i la propera jornada pot retallar distàncies amb la part alta de la classificació, ja que juga contra el St Celoni , que és 4t  a 5 punts.

El cadet sí que va aconseguir els tres punts a casa i contra eñl Riudarenes. 3 a 1 a favor dels locals, que són 4s a la taula i que aquesta setmana jugaran amb el 15è classifica; el Cuatro Vientos de Blanes.

Justament els blanencs han estat les últimes víctimes del  cadet  palafollenc. Els locals han guanyat 1 a 4 aquesta última jornada. Carles Porras i Pau, enllestien el partit a la primera part i ja a la segons Mohamed marcava un penal. Els blanencs marcaven el gol de l’honor que deixava el marcador final en 1 a 4. Aquesta setmana el cadet descansa.