La Festa Petita s’amplia a 3 dies amb un “cercatasques” i un concert jove entre les novetats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Com cada any coincidint amb la Setmana Santa, PLF celebrarà la seva Festa Major Petita.

De nou es torna a apostar per la fórmula que més bons resultats ha donat en els últims anys i les activitats les organitzaran les pròpies entitats i associacions culturals de la nostra vila.festa petita

La comissió de la Festa, integrada per les entitats, ha decidit ampliar els dies de celebració. Així, si habitualment les activitats es desenvolupaven en una única jornada, o màxim dues, enguany, amb l’increment d’activitats previstes el programa començarà el divendres sant, dia 25 de març i durarà fins diumenge 27.

La festa contempla les activitats més habituals d’aquesta celebració, com és el cas de les sardanes, els versots dels diables amb la cercavila de bèsties o l’actuació castellera, però també incorpora tot un seguit de novetats amb la intenció de dinamitzar i diversificar la programació.

Enguany, per exemple, el Casal de l’Home de PLF organitza un Cercatasques, una gincama  per als majors d’edat que va de bar en bar prenent una cervesa i una tapa.

També es farà un concert solidari ama càrrec de la Banda de Música al teatre. Tota la recaptació anirà a parar la l’entitat local Palafolls Solidari.

Els més petits de la casa gaudiran d’un taller familiar de bombolles de sabó i enguany, la festa es tancarà amb un concert jove amb el grup “Acció” i una sessió amb els coneguts Slum DJ’s. Ho explica la regidora de Festes de PLF, Montse Rovira.

La regidoria espera que el poble es bolqui en les activitats que han organitzat les entitats locals. En la programació es mantenen les activitats ja tradicionals d’aquesta festa.

La Festa Petita, com ja va passar l’any passat, donarà el tret de sortida al cicle de concerts Singulars. Justament ahir es van posar a la venda de les primeres 50 entrades de forma presencial al MiD.

Consulteu la programació de la festa a Ràdio Palafolls.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics