Un xef amb estrella Michelin obrirà un restaurant a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Victor Trochi s’acomiadava aquest diumenge dels fogons del Restaurant Les Magnòlies d’Arbúcies, on va aconseguir una de les prestigioses estrelles Michelin 2012. No és la primera que aconsegueix en la seva carrera, ja que al 2007, en va aconseguir una altra per un restaurant que va obrir amb un amic a Marbella.

Trochi deixa el restaurant d’Arbúcies perquè vol créixer amb  el seu propi restaurant a Palafolls. Ell mateix ho va anunciar al Facebook, i en una conversa amb RP, explica que el local del nostre municipi dóna moltes possibilitats. El xef explica que  el nou restaurant de PLF tindrà dos espais. Un primer pel dia a dia amb el que es coneix com a “neotapeo” i un segon, més espectacular, amb més confort i amb la cuina a la vista.

Nascut a l’Argentina Trochi ha va deixar els estudis d’odontologia per la cuina. Ha aprés al costat de Martín Berasategui o de Ferran Adrià.  Ha experimentat en diferents hotels de renom i en restaurants creats per ell mateix o al renovant la cuina i el servei del restaurant Les Magnòlies.

Trochi preveu poder obrir el nou restaurant, que estarà al centre, prop del CAP de Salut, aquest proper mes d’abril.

El xef està casat amb una arquitecte de Tordera i coneix de prop la producció agrícola del nostre poble. Aquests productes de proximitat i la bona comunicació del nostre poble, són motius de l’aposta del cuiner per PLF.

El mateix Trochi ha explicat en algunes entrevistes que li agrada combinar diferents ingredients, cosa que dóna molts matisos als seus plats.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics