URGENT

Busquen qui va llençar una gossa agonitzant a un contenidor de Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

La Protectora d’Animals de PLF va denunciar ahir una esgarrifosa història a través de la seva pàgina de Facebook.

La Policia Local de PLF va alertar a l’entitat que un veí havia vist com un cotxe s’aturava davant d’un contenidor i hi llençava una gossa viva.

Un cop els responsables de la protectora s’hi van acostar van trobar-se l’animal molt mal ferit i agonitzant. La van traslladar al veterinari amb el que treballa l’entitat, que no va poder fer res per la vida de l’animal, més enllà d’evitar-li una mort dolorosa. La Cristina Dalmau, responsable de la Protectora d’Animals de PLF, explica que la gossa estava en un estat terrible.

La gossa trobada ahir al migdia en un contenidor de Ciutat Jardí
La gossa trobada ahir al migdia en un contenidor de Ciutat Jardí

La Protectora ha engegat una campanya a internet per tal de cercar i denunciar l’home que ha llençat l’animal malferit al contenidor. Dalmau està segura que es trobarà el culpable i avança que interposaran denúncia.

S’ha facilitat la descripció del cotxe que conduïa el sospitós; es tractaria d’un BMW antic de color gris i amb llantes de color negre.

L’entitat ha penjat les fotografies de la gossa per tal que algú la pugui identificar. La notícia s’ha compartit al Facebook unes 2 mil vegades i té prop de 500 missatges només a la publicació oficial, pel que la notícia s’ha estès ràpidament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics