URGENT

PLF engega uns nous premis de Treballs de Recerca de batxillerat

Compartiu aquesta història

Des d’aquesta mateixa setmana i fins  el proper dia 11 de març es poden presentar els treballs de Recerca de batxillerat al concurs que cada any organitza l’Ajuntament per premiar els millors.

Al certamen, que és el 9è any que es fa al nostre poble, s’hi poden presentar alumnes de PLF, de qualsevol centre educatiu i que estiguin cursant segon de batxillerat, ja que es poden presentar a la convocatòria els treballs de recerca de batxillerat corresponents al curs 2015-2016.

Segons les bases, que es poden consultar a la plana web de l’Ajuntament,  els treballs que es presentin hauran de ser obres originals i hauran de tenir el vistiplau de la direcció del centre de secundària amb un document on consti la nota obtinguda al centre educatiu, la qual es valorarà com a mèrit final.

El 9è concurs de Treballs de Recerca de Batxillerat tindrà tres premis econòmics. El primer premi està valorat en 500€, 300 euros pel segon i 200 pel tercer premi lliurat. També cal tenir en compte que l’Ajuntament de PLF, des de fa uns anys, acostuma a publicar en format llibre algun dels treballs de recerca referent al nostre municipi, sense necessitat que sigui el primer premi del concurs de Batxillerat.

L’objectiu del concurs és potenciar i motivar el treball dels joves estudiants de PLF. Ho diu la regidora d’ensenyament, Rosa Garcia.

El jurat valorarà l’originalitat del treball i el plantejament dels seus objectius, el rigor i tractament científic, l’adequació de la metodologia utilitzada, l’originalitat de les fonts d’informació i la presentació i correcció del treball.

Els interessats en participar al concurs han de presentar amb un pseudònim una còpia impresa del treball acompanyat d’un sobre tancat amb el nom real de l’estudiant. Cal presentar-lo al MiD als matins o bé a la tarda dels dilluns, dimarts i dijous.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics