URGENT

Un mort i un ferit greu en accident de trànsit aquest matí a PLF

Compartiu aquesta història

A passat a quarts de 9 del matí a la carretera que uneix el nostre poble amb Blanes, just abans d’arribar al pont del riu Tordera, quan un camió i un turisme han col·lisionat frontalment.

IMG_5227
El cotxe sinistrat aquest matí

Segons el conductor del camió, el turisme, un Peugeot 205 blanc, hauria envaït el carril contrari, provocant la col.lisió que ha estat violenta. Al cotxe hi viatjaven un home i una dona, tots dos d’uns 70 anys. El conductor del cotxe, de 77 anys, ha mort a l’acte, mentre que la dona que l’acompanyava ha hagut de ser traslladada en helicòpter a l’Hospital de Can Ruti de Badalona en estat greu. Segons informen els Bombers, la víctima era veïna de St Adrià del Besós.

El conductor del camió ha resultat il·lès.

El sinistre ha mobilitzat ambulàncies, bombers, Mossos d’Esquadra i Policia Local. així com l’helicòpter del SEM.

L’accident ha provocat problemes de circulació en hora punta. Els vehicles que volien accedir a Blanes havien de fer mitja volta a la rotonda de la benzinera i passar per la carretera d’en Pixota.  Tot just a aquesta hora, la Grua està retirant el camió sinistrat i es podrà recuperar la circulació en aquesta carretera.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics