La Policia de Lloret alerta de la presència de joves que es fan passar per sords per robar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El seu modus operandi és fer-se passar per sords per tal de distreure les  víctimes i després robar-les. Així ho ha alertat la Policia Local de Lloret que ha detectat dos joves que es mouen per la zona utilitzant aquestes tècniques.

Es tracta de dos nois que volen que les víctimes signin uns documents en favor d’una suposada entitat sense ànim de lucre. Tot plegat és un sistema de distracció, ja que mentre signen, els lladres aprofiten per robar-los la cartera o el telèfon mòbil.

No només actuen amb persones al carrer, sinó que fan el mateix a establiments comercials, enredant el dependent.

Segons la policia, però, de moment no haurien aconseguit enredar cap víctima a la localitat selvatana, però demanen que si algú els veu, alerti la Policia Local i, si s’acaba materialitzant el fet, es denunciï.

Aquest tipus de furt s’ha detectat en altres localitats de Catalunya i moltes vegades al darrere hi ha xarxes organitzades.

 

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics