URGENT

Dos intoxicats lleus en un incendi en un pis de Blanes

Compartiu aquesta història

Un total de 14 dotacions corresponents a diversos cossos d’emergència locals i de la Generalitat van intervingut en les tasques d’extinció d’un incendi la matinada d’aquest dilluns a Blanes.

L’incendi es va declarar passades les 3 de la matinada en l’última planta d’un edifici de tres pisos al barri d’Els Pavos.

Quan va arribar la patrulla de la Policia Local de Blanes, van evacuar les dues persones que es trobaven a l’interior del pis on s’havia iniciat el foc.  Es tracta d’una mare i el seu fill, de 76 i 48 anys respectivament. Els dos afectats no patien cremades ni ferides, però si una lleu intoxicació a causa d’haver inhalat fum durant el sinistre, així que van ser traslladats a l’Hospital.

Paral·lelament, els efectius dels cossos d’emergència també s’han encarregat de desallotjar la 10a de veïns més de l’immoble, que majoritàriament estava dormint.

Passada una hora, els veïns van poder tornar a casa seva, un cop comprovat que les flames no havien afectat a l’estructura de l’immoble.

L’incendi va cremar el menjador, mentre que la resta del pis ha quedat afectat per l’intens fum que s’ha originat, tot i que sense aparents danys en l’estructura.

Es desconeix com es van originar les flames, ja que els dos ocupants van explicar que no tenien engegada cap estufa, braser o aparell que generés font de calor que podria haver estat el què hagués pres el foc, pel que es sospita d’un possible curt-circuit elèctric provocat per algun altre tipus d’aparell electrodomèstic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics