Un lladre atemoreix una urbanització de Pineda

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els veïns de la urbanització PineMar, de Pineda, tenen por dels robatoris amb força que durant els últims mesos s’estan produint en diferents cases. La policia té identificats dos lladres. Un d’ells està ja fora de servei, però l’altre continua actiu.

La setmana passada els Mossos van detenir aquest segon presumpte lladre, de 42 anys i original de Mataró, amb antecedents per diversos robatoris amb força i amb anys d’esquena a la presó per fets similars. Els Mossos l’havien estat vigilant i seguint i finalment, la setmana passada, van aconseguir una ordre d’escorcoll del pis on veien que s’amagava. Allà hi van trobar fins a 145 objectes robats.

mapa de les cases robades. ElNacional.cat
mapa de les cases robades. ElNacional.cat

Tot i això la jutgessa el va deixar en llibertat amb càrrecs al entendre que no es podia assegurar que la casa on es va trobar els objectes robats era del detingut. Tres dies després de quedar en llibertat, hi van tornar a haver robatoris a la urbanització i els mossos el van tornar a detenir.

De fet, fonts de la investigació han assenyata al diari digital, El Nacional.cat, que “Entra i surt cada dia”.

L’home té 25 antecedents per robatori amb força i els Mossos investiguen 9 assalts a cases en les últimes setmanes, tots a PineMar.

La policia es lamenta que costa molt poder detenir-lo in-fraganti i que quan ho han aconseguit ha quedat en llibertat en unes hores.

La majoria de cases robades són de famílies que només venen a l’estiu o els caps de setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics