Curs de Xarxes Socials per a pagesos

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Consell Comarcal del Maresme proposa a pagesos i artesans alimentaris utilitzar les xarxes socials per comunicar-se amb el potencial client i, amb aquest objectiu, ha organitzat per demà un curs específic per a ells.

“Petit, però eixerit: aprenent a comunicar com les grans empreses” és el títol d’aquest curset ideat perquè els productors alimentaris de la comarca aprenguin a utilitzar les xarxes socials com un canal efectiu de promoció. L’ha organitzat el Servei de Productes de la terra, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, després d’haver detectat que aquesta és una necessitat latent a la majoria de pagesos i artesans alimentaris de la comarca.

La formació es durà a terme demà a la Sala de Plens del Consell Comarcal i està subvencionada al 100%. Les places són limitades i es donarà prioritat als productors, elaboradors i establiments que formen part del Cens de Productes de la Terra.

L’experiència demostra que els consumidors valoren cada vegada els productes alimentaris de proximitat. Al Maresme es conserva una horta variada capaç d’emplenar la cistella de la compra i uns artesans alimentaris que, utilitzant productes de qualitat, elaboren una àmplia gamma d’aliments. Cal, però, que el consumidor conegui quina és  la producció km0 de la comarca. Aquesta mancança és el que vol cobrir aquest curs del Consell Comarcal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics