URGENT

Una xerrada, tallers i exposicions per celebrar el dia internacional de la dona

Compartiu aquesta història

Avui és 8 de març, dia en el que es commemora el dia de la Dona Treballadora. Coincidint amb aquesta efemèride cada any, el Casal de La Dona posa en marxa una setmana plena d’activitats adreçada no només a sòcies de l’entitat, sinó també al públic en general, tant homes com dones. La intenció és donar a conèixer les activitats que s’organitzen habitualment des d’aquesta associació.

Això es tradueix en una setmana de portes obertes en les seves activitats per tal que tothom pugui participar de l’activitat habitual del casal de la Dona i fer un tastet d’allò que s’hi fa en la programació habitual.

També aquesta setmana hi haurà demostració gratuïta del servei de massatges relaxants al Casal de la Dona i tallers especials com el de body release, una nova tècnica d’alliberament muscular sense dolor, o un taller de Bollywood. Dissabte es farà l’últim dels tallers amb un de Dansa del ventre.

Ho explica la presidenta del casal de la Dona, Loli Gallardo.

A banda de les activitats habituals i estables, durant aquesta setmana també se n’han programat d’especials entorn a aquesta celebració.

Des d’ahir i fins el proper dissabte es pot visitar una exposició de pintura i manualitats a càrrec dels alumnes d’aquestes especialitats de l’Associació de Dones de Palafolls al Casal de la Dona. Una exposició que es pot veure a la seu del casal, a la masia de Can Florenci.

Paral·lelament, també es faran diferents exposicions per de donar visibilitat a la dona en l’àmbit de l’empresa, de la formació i de la cultura.

L’institut de PLF acollirà dues mostres per donar a conèixer com la dona ha estat present en l’àmbit del desenvolupament científic i humanístic. Es tracta de l’exposició “Dones de ciència” i “Simone de Beauvoir, feminista i escriptora”.  El Punt d’informació també allotjarà l’exposició “Dones d’empresa”. Sílvia González, de l’Àrea de Promoció Econòmica, explica que es vol impulsar l’emprenedoria entre les dones.

L’oferta específica per aquesta commemoració es tanca amb una xerrada demà dimecres al vespre sobre sexualitat també a Can Florenci.

Per gaudir de les activitats programades per aquesta entitat, sobretot els tallers, cal reserva la plaça al Casal de la Dona, ja sigui per correu electrònic, telèfon o presencialment a Can Florenci.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics