URGENT

L’Ajuntament busca revitalitzar el mercat setmanal

Compartiu aquesta història

Amb els anys, el nombre de parades al mercat dels dissabtes a PLF ha anat caient i actualment queden pocs paradistes a la plaça de les Valls d’Ax cada dia de mercat.

Problemes burocràtics havien frenat, fins ara, la intenció del govern de revitalitzar aquest mercat.

Avui però, el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona ha publicat les bases per aconseguir una de les noves autoritzacions per vendre al mercat de PLF.

En els propers 15 dies, qui vulgui obtenir una parada al mercat setmanal del nostre municipi, pot presentar la seva  sol·licitud a l’Ajuntament. Ho ha de fer amb dos sobres tancats. En el primer ha de constar la documentació relativa a l’empresa i en el segon s’ha d’incloure una memòria  relativa  a l’activitat comercial que es vol fer, amb la descripció dels productes a vendre o de les instal·lacions previstes per cada paradista.

En aquest sentit es preveu que es puguin presentar tota classe de productes de venta, tant alimentaris, com de parament de la llar, roba o d’altres. Ho explica la regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Dolors Agüera.

El nombre màxim de parades el determinarà l’espai existent a la plaça de les Valls d’Ax i es seguirà tot un seguit de criteris a l’hora de concedir l’espai del mercat. Entre aquests criteris hi ha les millores en la prestació de serveis, l’atenció al  client, o fins i tot l’atractiu del producte.

La previsió de la regidoria és que al maig ja es puguin veure les noves parades al mercat dels dissabtes.

Les persones interessades en presentar la seva proposta també poden sol·licitar més informació i aclarir dubtes  presencialment a l’Ajuntament, que disposarà d’un punt d’atenció a partir de la propera setmana.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics