URGENT

Una escola de Blanes i el CEAB s’ajunten per millorar l’ensenyament medioambiental

Compartiu aquesta història

El projecte d’Escoles Tàndem ha arribat a Blanes , amb la incorporació de l’Escola Mossèn Joan Batlle i el Centre d’Estudis Avançats de Blanes.

Durant els propers tres anys els mestres de l’escola treballaran conjuntament amb formadors i investigadors del CEAB intercanviant coneixements, experiències i material pedagògic per tal de transferir-los després als estudiants de l’escola amb metodologies innovadores.

L’objectiu del Tàndem és incentivar un canvi metodològic al centre educatiu que vagi lligat a una especialització en l’àmbit del medi ambient.

Per això les institucions implicades en aquest projecte, anomenat La Vida a l’Aigua, es comprometen millorar la formació integral dels alumnes que seran els ciutadans del futur.

El projecte es va iniciar la passada tardor, i durant aquest curs s’han previst diverses sortides de camp amb els alumnes. Ahir un centenar d’alumnes que participen al programa van fer una sortida acompanyats dels mestres i científics del CEAB, visitant la llera i la desembocadura de la Tordera.

El CEAB-CSIC és un centre de referència en recerca de la biologia d’organismes aquàtics i l’ecologia d’aigües marines i continentals, i aporta l’experiència científica i la innovació metodològica a aquest projecte. L’apropament de la ciència a la societat que fa la institució juntament amb l’experiència pedagògica dels professionals de l’escola busca l’adquisició de coneixement i competències bàsiques.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics