URGENT

Blanes recuperarà i amplia línees de bus urbà

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament ha anunciat que recuperarà la Línia 2 entre Ca la Guidó i el Centre, i que la Línia 4 del bus urbà, que connecta amb l’estació de trens amb la d’autobusos, estarà operativa durant tot l’any i no només a l’estiu, com fins ara.

Aquestes millores s’han de posar en marxa abans de les vacances de Setmana Santa, quan la població incrementa sensiblement el nombre d’habitants. Així ho ha acordat l’Ajuntament amb l’empresa concessionària d’aquest servei, Transports Pujol.

Segons el consistori aquestes millores no han de significar un augment del dèficit actual, d’uns 212.000 € anuals aproximadament.

La Línia 2, que va deixar de funcionar l’any 2012, fa un recorregut des de l’Estació d’Autobusos fins la Ciutat Esportiva passant per Ca la Guidó, el Centre, Racó d’en Portas i La Plantera, entre d’altres.

L’altra novetat serà l’augment de la temporalitat de la Línia 4, que connecta l’Estació d’Autobusos amb l’Estació de Trens passant pel Centre de Blanes. Aquest servei està previst que passi a funcionar durant tot l’any, ja que fins ara només estava en servei coincidint amb els mesos d’estiu.

La intenció és que la setmana que ve ja estiguin definits els detalls d’aquestes millores i que passada la Setmana Santa s’acabin de tancar unes diverses modificacions en diverses parades actuals de les línies 5 i 8.

Amb tot el consistori es compromet a tenir redactat en el què queda d’any el nou plec del transport urbà, ja que l’actual concessió va expirar l’any 2013, i cal fer un nou concurs.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics