Esquerra organitza la seva 2a Audiència Pública a Ciutat Jardí

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els republicans continuen amb la voluntat de fer trobades properes amb la ciutadania en els diferents espais públics del nostre poble. Aquestes trobades volen acostar d’entrada la feina que es fa des de l’Ajuntament i especialment per escoltar les demandes  i preocupacions dels ciutadans dels barris i urbanitzacions del nostre municipi.

Amb aquesta motivació, demà els republicans faran la segona sessió al Cim de Miralles de Ciutat Jardí. La tria de l’indret no és casual, ja que en breu l’Ajuntament inicirà els treballs de remodelació de la urbanització. Una reforma pagada pels veïns que ha aixecat veus discordants i moviments contraris.

Segons explica Esquerra, la intenció de la trobada és poder explicar i valorar el projecte de reurbanització de Ciutat Jardí. També volen resoldre els dubtes sobre el projecte, la postura del govern i la pròpia d’Esquerra.

Els republicans conviden a tots els veïns a participar-hi i s’han posat en contacte amb les entitats veïnals per tal que puguin ser a l’audiència pública, que començarà a les 12 del migdia

La primera es va fer a principis de novembre al MiD, amb la presència d’una 30a de persones. Llavors els republicans van lamentar la manca de transparència del govern local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics