URGENT

Entren a robar al magatzem de les botigues Fora de Sèrie

Compartiu aquesta història

Durant la matinada de dimecres a dijous, uns desconeguts van entrar a robar al magatzem que comparteixen les botigues Fora de Sèrie de PLF, bàsicament Bershka, Oysho i Massimo Dutti.

El magatzem es troba a la plaça major i per accedir-hi els lladres van haver de serrar la persiana de ferro, i forçar la porta d’entrada.

Un cop dins els lladres van endur-se roba preparada per la seva venda a les botigues de PLF. Ho explica Miquel Angel Ruiz, gerent de la Fundació del Molí d’en Puigverd, que gestiona aquestes botigues.

Els lladres van haver d’esmerçar-se en tallar la persiana de ferro i en trencar el pany de la porta.

Això fa pensar a la policia que hi van estar molta estona, en una zona de pas de vehicles. Tampoc es descarta que el soroll de la persiana i dels treballs per obrir-la alertessin algun veí.

Sigui com sigui no és la primera vegada que roben roba d’aquestes botigues associades a Inditex.

Fa cosa d’un mes, uns desconeguts van robar també a la botiga de Bershka, al carrer Major. Un dia van accedir dins el magatzem particular d’aquesta botiga, sense entrar a la part comercial i l’endemà, sí que van entrar a la part de botiga on van robar algunes peces de roba.

Ruiz no amaga la preocupació pels robatoris en aquestes botigues de la Fundació.

Segons fonts policials, el robatori d’ahir és el primer després de setmanes en les que aquest tipus de delictes s’havien frenat. A principis d’any hi va haver alguns episodis de robatoris i estrebades al nostre poble, que van acabar coincidint amb la detenció de tres joves, dos d’ells menors, quan robaven en un supermercat local. Tot i això, la policia escara estudia la possible vinculació dels detinguts amb la resta de robatoris.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics