Entitats de Lloret organitzen una consulta sobre l’autopista

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Plataforma Aturem l’Autopista C-32 impulsa junt amb 12 altres entitats de Lloret  una Consulta Popular en aquesta localitat, per tal de saber què opina la ciutadania sobre el projecte d’ampliació de l’autopista del Maresme fins a Lloret.

Quan es va anunciar, el projecte ja va aixecar recels al territori fins el punt que els Ajuntaments de Lloret i Blanes es van comprometre a celebrar consultes populars per saber l’opinió de les dues localitats. Blanes ha mantingut la consulta, però Lloret es va desdir deixant en paper mullat l’acord de preguntar als ciutadans.

Ara són les entitats de Lloret les que han recollit el guant i pretenen fer aquesta consulta.

Ho fan després que el nou Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, assegurés que el projecte de perllongament està aturat a l’espera del resultat de la votació dels veïns de Blanes.

Així la Plataforma Aturem l’Autopista considera imprescindible que els ciutadans de Lloret de Mar també puguin expressar la seva opinió sobre el nou tram de c32.

Així, al costat d’una 12a d’entitats, s’ha convocat una consulta popular el proper dia 17 d’abril, coincidint amb la consulta que es farà a Blanes, també el mateix dia

Hi haurà quatre punts de votació amb diferents meses on els ciutadans podran respondre la mateixa pregunta que es realitzarà a Blanes votant a favor o en contra del projecte. Com a Blanes, a Lloret els votants seran majors de 16 anys amb domicili al poble de votació.

Els diferents centres de votació estaran connectats en xarxa per evitar que es puguin duplicar vots. Més d’una trentena de Voluntaris es desplegaran pels diferents centres de votació per assegurar una correcta organització i funcionament de la Consulta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics