L’amateur manté el pols pel liderat  amb el Llagostera

Els jugadors del PLF celebren el primer gol d'Albert, de penal. FOTO: Albert Amaya.
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquesta jornada el PLF s’ha revenjat del Bosc de Tosca, un dels 3 equips que va aconseguir derrotar als palafollencs a la primera volta. Llavors, a les Presses, els garrotxins van guanyar 3 a 0 i aquest dissabte al municipal de PLF, l’equip de Pai Matas s’hi va tornar guanyant al Bosc de Tosca per 3 a 1, amb 2 gols d’Albert i l’últim de Niko.

Els jugadors del PLF celebren el primer gol d'Albert, de penal. FOTO: Albert Amaya.
Els jugadors del PLF celebren el primer gol d’Albert, de penal. FOTO: Albert Amaya.

El primer gol d’Albert va ser de penal i va suposar l’expolsió del porter de l’equip de Les Presses.  No va ser l’únic expulsat del partit, ja que a la mitja hora de partit, l’àrbitre va mostrar la targeta vermella a l’entrenador del PLF, per protestar.

Els 3 punts, fan que el PLF continuï la pugna amb el Llagostera pel liderat del campionat. Els de la Selva   són líders amb un punt d’avantatge sobre els palafollencs, però encara s’han de trobar en aquesta 2a volta.

De moment, l’amateur va pas a pas i el proper serà al camp del Cassà, que és 6è classificat.

L’exhibició i la golejada de la jornada la trobem a la categoria cadet. L’equip palafollenc ha guanyat còmodament al Tossa per 7 a 0. Merayo va ser el protagonista del matx després de marcar 4 dels 7 gols del PLF. La llista de golejadors la completen Troncoso, Guerrero i Pavón.

Ara l’equip és 3r al campionat, a 5 punts dels dos equips que encapçalen la taula; el Cal Aguidó de Blanes i el Tordera.

La propera jornada jugaran al camp del Sils, que és el 6è classificat.

El juvenil ha caigut aquesta jornada al camp del Farners per 4 a 1. El gol de Gallart no va ser suficient per endur-se algun punt de la capital de la Selva. L’equip descansarà la setmana que ve a la part tranquil·la de la taula, com a 7è classificat.

L’infantil tampoc ha tingut sort i ha perdut aquesta setmana per 5 a 3 al camp del Blanes C. Els gols dels palafollencs van ser de Jan, Víctor i Marcos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics