Palafolls recupera el Pas a Pas amb 4 caminades fins l’octubre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Just d’aquí a un mes es farà la primera  de les 4 caminades guiades  a l’entorn de PLF programades per aquests any. A més, enguany, l’organització introdueix algunes sortides noves, mai fetes abans.

És el cas de la primera sortida, que servirà per resseguir els antics molins tot enfilant el riu Tordera i que es farà el diumenge 8 de maig. Oriol Bassa, tècnic de Medi Ambient de PLF i el gui a que acompanya les sortides, explica que la caminada descobrirà la importància del riu per l’activitat econòmica de la zona en el passat amb els molins de roba o de paper.

Al mes de juny es farà la segona de les caminades guiades per un naturalista, serà per resseguir el tram dinal de La Tordera, fins arribar al seu Delta, explora la seva natura i aprofitar el bon temps per fer-hi un bany.

Durant els mesos d’estiu, el Pas a Pas descansarà i es reprendrà al setembre amb la proposta d’un viatge pel món sense moure’s de PLF, ja que es vol descobrir els orígens dels arbres que es poden trobar als carrers, places i parcs de la nostra vila.

A l’octubre s’acabarà el cicle de les passejades amb  la sortida quan Palafolls era Freixedes i Rouredes, descobrint el ric patrimoni forestal que encara queda al nostre municipi.

Les sortides surten totes des de l’església de PLF a partir de les 9 del matí, i compten amb les explicacions  sobre natura i història d’un guia que ajuda a interpretar l’entorn del nostre municipi.

Les caminades del Palafolls Pas a Pas van començar a fer-se fa 3 anys i han assolit una bona acollida i sovint les excursions superen els 200 participants, molts d’ells vinguts d’altres municipis propers.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics