URGENT

Petit incendi a Bioibèrica

Compartiu aquesta història

Ahir cap a les 9 del vespre hi va haver una petita deflagració  en un equip secundari dins el complex industrial de Bioibèrica a Palafolls.

Segons expliquen fonts dels Bombers, la deflagració es va donar  en el filtre de carbó actiu que tracte gasos residuals com acetona o metanol.

Aquesta petita deflagració, que no ha provocat danys ni personals ni materials, va comportar l’activació dels protocols de seguretat, pel que 6 dotacions dels bombers es van desplaçar fins l’empresa, al costat de Mossos i Policia Local.

Quan van arribar els serveis d’emergència, però, la situació ja estava controlada pels operaris de la pròpia companyia, així que els bombers es van limitar a refrigerar l’equip afectat tant interna com externament.

L’actuació es va donar per tancada a 2/4 de 10 del vespre i cap a les 22h, la temperatura del filtre ja havia baixat.

L’empresa ha explicat a RP que ara investiga que va fallar  i ha destacat que en cap moment hi va haver perill i que la ràpida resposta del serveis de seguretat de Bioibèrica va permetre controlar la situació abans que arribessin els bombers.

Tot i això 3expliquen que la petita deflagració d’anit ha servit per comprovar  que els sistemes i el protocol d’emergències han funcionat plenament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics