URGENT

Troben a Palafolls un cotxe robat dissabte a Malgrat

Compartiu aquesta història

Segons explica elmalgratenc.cat, aquest matí s’ha localitzat al nostre municipi un vehicle que havia estat robat per tres homes el passat dissabte, quan la propietària l’estava descarregant al carrer Girona de Malgrat de Mar.

El cotxe robat davant de la depuradora de Palafolls. Elmalgratenc.cat
El cotxe robat davant de la depuradora de Palafolls. Elmalgratenc.cat

Els lladres van emprendre la fugida a gran velocitat i fins avui no s’ha sabut res més del vehicle.

El turisme ha aparegut en mig d’un camí de sorra del nostre poble, situat prop de la rotonda de sortida en direcció a Blanes.

La Policia Local de Malgrat ha avisat a la de PLF de la presència d’un cotxe suposadament avariat en mig d’un camí agrícola. Quan han arribat els agents de PLF, els Mossos ja eren a la zona, ja que uns pagesos havien requerit la seva presència. Ha estat llavors, a quarts de9 del matí, quan s’ha comprovat que es tractava del cotxe sostret dissabte.

Segons el diari malgratenc, el cotxe es trobava en bon estat i en aquests dies hauria recorregut un total de 200 km. Segons sembla no haurien robat res de l’interior del vehicle i es desconeix, de moment, perquè haurien usat el vehicle durant els quatre dies que l’han tingut ni amb quina finalitat el van sostreure dissabte.

Tot indica que els lladres l’haurien abandonat en aquest punt del nostre municipi, prop de la planta depuradora d’aigües situada a tocar del riu, just abans que el trobessin els pagesos i haurien fugit amb un altre cotxe que els esperava.

Ara els Mossos d’Esquadra busquen proves que ajudin a  identificar els lladres. També han demanat les imatges de les càmeres de seguretat que la Planta de Tractament té instal·lades a la porta d’entrada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics