URGENT

Tornen a detenir al lladre de Pinemar acusat de robar ara al centre de Pineda

Compartiu aquesta història

Fa mesos que l’home té atemorits els veïns de la urbanització Pinemar on se li imputen una 10a de robatoris en cases.

Els Mossos l’han detingut en diverses ocasions i fins i tot han recuperat alguns objectes robats trobats dins la casa que té ocupada a la mateixa urbanització. Sempre però ha quedat en llibertat per decisió judicial.

Segons explica El Punt ha tornat a ser detingut aquesta acusat de robar a l’interior de tres habitatges, però en aquest cas al centre urbà de Pineda. L’home va ser enxampat a l’interior d’una casa prop del Centre Cultural i Recreatiu.

En ser detingut  el lladre vestia una samarreta de futbol que un dels veïns del carrer va reconèixer com a pròpia i que li havien robat de casa seva dies abans.

El relat dels fets, segons El Punt,  comença la setmana passada quan una patrulla de la policia local localitza un home dins d’un pati interior al carrer Montpalau que demanava ajuda perquè no podia sortir. Quan l’individu va veure que qui el volia socórrer era un agent, va fugir. Posteriorment la policia va comprovar que hi havia hagut robatoris a dos habitatges d’aquella zona. Ahir l’home hauria tornat al carrer i va ser llavors quan va ser enxampat gràcies a la trucada d’un veí.

Els Mossos, que centralitzen el cas, està previst que avui posin el lladre a disposició judicial.

 

El Punt

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics