2 anys i mig de presó per un home acusat de voler matar la sogra a cops de sabata

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Fiscal i defenses han pactat aquesta pena de presó per l’home i la mateixa pena per la filla de la  víctima, per un delicte de temptativa d’homicidi perquè va presenciar l’atac i no va fer res per aturar-lo.

Durant el judici, que s’ha fet aquest dijous a l’Audiència de Girona, els dos acusats han explicat que aquella nit van estarà bevent i prenent drogues a la casa que compartien.

Un cop es va acabar el vodka, cap a les 7 del matí, li van demanar més alcohol a la víctima, ja que sospitaven que tenia ampolles amagades a casa. Llavors va començar una discussió que va pujar de to fins que la condemnada  va bufetejar la seva mare. Aleshores, el gendre es va treure la bota campera que duia i va començar a colpejar la víctima al cap amb el taló de fusta. La dona va estar ingressada a l’UCI en estat greu perquè li va trencar ossos del nas i el maxil·lar superior.
Segons informa el diari de Girona, la parella acusada s’enfrontava inicialment a una pena de 8 anys de presó per un intent d’homicidi amb un agreujant de parentiu. Finalment, el fiscal i les defenses han arribat a un acord que ha rebaixat la condemna fins als 2 anys i 6 mesos de presó per a cadascun perquè els hi apliquen un atenuant de confessió i un atenuant molt qualificat d’intoxicació per consum d’alcohol i drogues. A banda de la pena de presó, han acordat una indemnització de  3.450 euros per
la víctima.

Els forenses han explicat que les ferides que va infringir a la víctima van ser molts greus i tenien risc vital perquè la dona podria haver mort si no hagués rebut atenció mèdica urgent.

 

Diari Girona

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics