URGENT

Palafolls busca ajudes per la pacificació de carrers i altres projectes

Compartiu aquesta història

El govern municipal ha presentat ja els projectes candidats a rebre ajudes de la Diputació de Barcelona dins la línia de suport als ajuntaments, que sota el nom de Xarxa de Governs Locals 2016-2019, preveu aportar no només diners, sinó també suport tècnic i de cooperació.

L’Ajuntament de Palafolls ha presentat alguns dels projectes que té en cartera actualment.

El carrer Roig i Jalpí i la Plaça de Mas Tit, a Sta Maria. GoogleMaps
El carrer Roig i Jalpí i la Plaça de Mas Tit, a Sta Maria. GoogleMaps

Entre ells hi ha el projecte de pacificació del carrer Roig i Jalpí. En el seu moment, el govern ja va explicar que aquesta via, que dóna continuïtat de l’Av de Pau Casals fins al camp de futbol.

La intenció expressada fa uns mesos pel govern és separar els dos sentits de circulació per una mitjana amb arbustos o elements de jardineria per ajudar a donar un aspecte de carrer  urbà.

Aquesta via suporta un gran volum de trànsit, ja que és un dels accessos a la zona industrial del Molí d’en Puigverd. També s’ha demanat suport econòmic per pacificar i reordenar la Plaça de Mas Tit de Sta. Maria. Es vol donar continuïtat a les actuacions ja fetes al carrer Capdevila.

A banda d’aquests projectes l’Ajuntament també ha  presentat la reforma integral de la pista d’atletisme de la zona esportiva de la Figuerassa. Una rehabilitació i actualització que arriba després del tancament perimetral de la zona esportiva i la introducció d’un horari estable d’obertura de la instal·lació.

També es demana ajuda per millorar l’escenari  i la façana del teatre municipal. Una instal·lació ja té ajudes per millorar la il·luminació  i la climatització del teatre, uns treballs que fa mesos que van començar i que continuen per enllestir la instal·lació.

Per últim també es demanen subvencions per poder rehabilitar l’antiga caserna de la policia local de PLF per transformar-les en noves dependències municipals. Llavors acolliran serveis i oficines del consistori.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics